Moet ik perse een SSL gebruiken?

Wij raden u aan om een SSL te gebruiken
Dit omdat uw bezoeker en uw website tussen alles versleuteld

Met een SSL certificaat beveilig je de gegevensuitwisseling tussen je website en de bezoekers van je website en zorg je er dus voor dat deze (vaak) belangrijke gegevens niet onderschept kunnen worden.

Dit zorgt voor vertrouwen van bezoekers in je website en diensten en daarmee potentieel langere klantrelatie en opbrengst. Positief dus voor je bedrijfsresultaat.
Wij bieden gratis SSL aan op onze DirectAdmin

• SSL